Onze diensten

Wij adviseren u ten allen tijd om alle door u gewenste diensten bij 1 administratiekantoor onder te brengen. Hiermee is het eenvoudiger om zowel fiscaal als in de bedrijfsvoering uw resultaten te optimaliseren.
 
Onze diensten bestaan uit:
  • voeren van uw financiŽle administratie. Hierbij kunt u kiezen voor het volledig uit handen geven van de administratie, ook zijn varianten denkbaar waarbij u gedeeltelijk zelf de administratie voert. Ook behoort boeken via internet tot de mogelijkheden.
  • voeren van uw salarisadministratie. Indien u medewerkers in dienst heeft kunnen wij de loonadministratie voor u verzorgen.
  • verzorgen van uw belastingaangiftes. Wij verzorgen al uw aangiftes zoals; loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. 
  • verstrekken van maandelijkse managementrapportage. Het vertrekpunt voor het nemen van goede beslissingen is een goed inzicht in uw operatie. Onze maandelijkse rapportage geeft u dit inzicht. De rapportage wordt op basis van uw behoeften samengesteld. Dankzij deze frequente rapportage kunt u altijd tijdig ingrijpen.
  • verzorgen van uw jaarrekening / jaarwerk. Indien gewenst kunnen wij ook een jaarrekening voor u samenstellen. Als u hiertoe niet verplicht bent adviseren wij om hiervan af te zien. De kosten zijn aanzienlijk en vaak heeft de jaarrekening geen toegevoegde waarde als u al maandelijks rapportages ontvangt.
  • verstrekken van adviezen op fiscaal, organisatorisch, strategisch en procedureel gebied. In de praktijk betekent dit dat wij met u meekijken en dat wij u proactief adviseren over verdere optimalisatie van uw bedrijfsvoering, fiscale inrichting, juridische inrichting. financieringsstructuur e.d. Ook kunnen wij u adviseren bij overnames e.d..
 
Administratie &
Belasting Gilde B.V.
Postadres
Postbus 7010
2701 AA Zoetermeer

Bezoekadres
Baron de Coubertinlaan 6-8 (kantoor 22)
2719 EL Zoetermeer

Telefoon: 071-5896000

Referenties

Frank Barthen; "onmisbare steun en betrokkenheid"